Gönderen Konu: Düziçindeki Bir arkadaşıma ulaşmak istiyorum. :)  (Okunma sayısı 582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SuaT

• Yeni Üye
  • *
  • Karizma: 0
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Öncelikle siteniz hayırlı olsun,

Kusuruma bakmayın belki alakasız bir konu açtım ama, baktım bana olsanız olsanız siz yardımcı olursunuz diye düşündüm arkadaşlar.

Ben kahramanmaraşlıyım ve Kahramanmaraş merkezde ikamet ediyorum 19 yaşındayım adım suat

Ben ortaokuldan bir arkadaşıma ulaşmak istiyorum yardımlarınız doğrultusunda.
Yaklaşık bir yıl önce aslen osmaniye düziçinden olan bir arkadaşım tekrar ailesi ile birlikte Düziçine göçtü. Elimde ona ulaşabilecek bir telefon numarası yok oda bana ulaşamaz telefon vs. gibi bilgileirm elinde yok. Bu arkadaşımı siz tanıyor olabilirsiniz, onu bana yada beni ona ulaştırabilecek bir imkan yaratırsanız size ne kadar minnettar kalırım bilemezsiniz.

Şunuda belirteyim Bu arkadaşım benim kardşim gibidir erkek yani anlayacağınız. ÇOk özledim napıyor nasıl çok merak içindeyim, yardımlarınızı bekliyorum. eğer yönetici arkadaşlar uygun görürlerse Arkadaşımın ismini yazarım bUraya cevabı bekliyorum.

Teşekkür edrim KOlay gelsin Hepinize:)

dido

• Site Kurucusu
  • Administrator
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Burcum: Balık
  • Mahallem: Karacaören
  • Takımım: Fenerbahçe
    • DiSe
Ynt: Düziçindeki Bir arkadaşıma ulaşmak istiyorum. :)
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2009, 07:29:22 »

tabiki...arkadasınızın ismini soyadını burada paylaşırsanız bizlerde  elimizden geldigince yardımcı olmaya çalışırız....

SuaT

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2009, 10:25:19 »

Soyismi Yalman

İsmi kimlikte Sercan Yalman ama Aile, akrabalar arasında Serdar, Serkan Olarakta bilinir.

Turan pastanesi bir akrabasınınmıydı akrabası ordamı çalışıyordum tam bilmiyorum ama O pastane ile bir alakası vardı.
Yardımcı olursanız Çok sevinirim.
Sağolun

dido

• Site Kurucusu
  • Administrator
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Burcum: Balık
  • Mahallem: Karacaören
  • Takımım: Fenerbahçe
    • DiSe
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2009, 06:54:29 »

hmm.valla bende yurtdısındayım  inş.düziçinden bi arkadaşımız iletinizi okurda turan pastanesi ile iletişim kurarak size yardımcı olur...

SuaT

• Yeni Üye
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2009, 16:50:18 »

İnşallah Kardeşim, valla başka bir yolla ulaşamadım, bir sonuç alamazsam, güziçine gidip gerekirse günlerce aramak zorunda kalacam :)

onalali

• Administrator
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2009, 09:02:05 »

İnşallah Kardeşim, valla başka bir yolla ulaşamadım, bir sonuç alamazsam, güziçine gidip gerekirse günlerce aramak zorunda kalacam :)

Düziçi Turan pastanesi, tel no: 0328 876 13 96 buradan ögrene bilirsiniz.