KARAÇARLI ilköğretim okulu ilçe genelinde yapılan bilgi ve kültür yarışmasında ilçe birincisi oldu.
Her okuldan dört öğrencinin okulunu temsilen katıldığı yarışmada birinci Karaçarlı ilköğretim okulu ,ikinci İrfanlı İlköğretim Okulu , üçüncü Üzümlü İlköğretim okulu oldu.
Yarışmada birinci olan KARAÇARLI İlköğretim Okulu’na kupalarını Düziçi Kaymakamı Nevzat ŞENGÖK , ikinci olan İrfanlı İlköğretim Okuluna Düziçi Mili Eğitim Müdürü Ahmet SARI, üçüncü olan Üzümlü İlköğretim okuluna da kupasını ise İlçe Milli Eğitim şube müdürü Mustafa ATAŞALAN verdi.
KARAÇARLI ilk öğretim okulu ilçe Merkezindeki okulları geride bırakarak birinci olması ilçede büyük takdir topladı.
Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Musa ÖZKAN; Bu başarının okulları içi tesadüf olmadığını okul personelinin üstün gayretlerinin bir sonucu olduğunu ve başarı grafiklerinin her yıl arttığını bu başarılarının da devam edeceğini belirtti.
KARAÇARLI ilköğretim okulunun bilgi yarışmasında ilçe genelinde birinci Olması dolayısıyla YARBAŞI Belediye Başkanı Mustafa ÖNAL, Okul Müdürü Musa ÖZKAN’a tebrik ziyaretinde bulundu.
Birinci olan Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Mustafa ÖNAL ; Beldemize, ilçe genelinde yapılan bilgi yarışmasında birincilik getiren Okulumuzla gurur duyuyorum ve öğrencilerimizi bu seviyeye getiren öğretmenlerimizi kutluyorum ayrıca ,YARBAŞI Belediye başkanı olarak tüm YARBAŞI Halkı adına okulumuzun öğrencilerine ve öğretmenlerine bu gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum dedi.
Geçen haftada Karacaören voleybol takımının ilçe genelindeki turnuvada birinci olduğunu hatırlatan ÖNAL ;YARBAŞI Beldesi olarak ilçe de adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz dedi.
Düziçi Haber